Αποστολές

Αποστολές

 

Πώς πραγματοποιούνται και πόσο κοστίζουν οι αποστολές εντός Ελλάδας;

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με courier. Επιλέγοντας αποστολή με courier ενημερώνεστε αυτόματα για τα έξοδα αποστολής σύμφωνα με τον όγκο των προϊόντων στο καλάθι σας. Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται σύμφωνα με τον όγκο του δέματός σας, ενω σε περίπτωση που επιλέξετε πληρωμή με αντικαταβολή τότε επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδα αντικαταβολής.

 

Θα λάβω επιβεβαίωση για την αποστολή της παραγγελίας μου;

Την ημέρα που πραγματοποιείται η αποστολή της παραγγελία σας, λαμβάνετε ένα μήνυμα το οποίο θα σας ενημερώνει για τον αριθμό φορτωτικής με τον οποίο μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία του δέματός σας μέσω του site της μεταφορικής εταιρείας με την οποία απεστάλη η παραγγελία σας.

 

Σε πόσες ημέρες παραλαμβάνω το δέμα μου έπειτα από την ημερομηνία αποστολής;

Όλες οι ενημερώσεις σχετικά με την αποστολή της παραγγελίας σας αναφέρουν την ημερομηνία την οποία φεύγει το δέμα σας από την αποθήκη της εταιρείας μας.

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με εταιρία courier και παραλαμβάνονται σε 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής του δέματος.

Επίσης, ουδεμία ευθύνη φέρει η επιχείρηση ''EVENTS ART'' σε περίπτωση καθυστέρησης της παράδοσης του δέματος σας λόγω απεργιών ή άσχημων καιρικών συνθηκών.

 

Επιστροφές ή/και Αλλαγές

 

Μπορώ να αλλάξω τα προϊόντα που έχω ήδη παραλάβει;

Τα προϊόντα μας σχεδιάζονται και κατασκευάζονται ειδικά για εσάς, με βάση τις δικές σας επιθυμίες και επιλογές και είμαστε βέβαιοι ότι η ποιότητά τους θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Επομένως, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι για τα προϊόντα μας που έχουν κατασκευαστεί ειδικά για εσάς δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής.

Παρά ταύτα εάν το προϊόν που έχετε αγοράσει και δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με το προϊόν που έχετε αγοράσει θα πρέπει εντός 14 ημερών από την ημερομηνία έκδοσης του παραστατικού πώλησης, να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 2831029707 και να μας αποστείλετε εν συνεχεία εγγράφως το αίτημά σας για επιστροφή των προϊόντων,στο mail events_art@yahoo.com, ώστε να κανονίσουμε την επιστροφή του. Θα θέλαμε όμως εκ των προτέρων να σας ενημερώσουμε, ότι το σχετικό κόστος αποστολής των επιστραφέντων προϊόντων θα σας επιβαρύνει. Επιπλέον και σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό την απαραίτητη προϋπόθεση ότι το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, είναι σε αρίστη κατάσταση και εντός της αρχικής του συσκευασίας.

Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν γίνει σύμφωνα με τα παραπάνω, η εταιρία μας δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή.

 

Ποια είναι η πολιτική σχετικά με τα ελαττωματικά προϊόντα;

Σε περίπτωση που φτάσει στα χέρια σας ελαττωματικό προϊόν επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2831029707 το αργότερο εντός 4 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία έκδοσης του παραστατικού πώλησης και θα σας ενημερώσουμε για τον τρόπο αντικατάστασής του χωρίς καμία επιβάρυνση εξόδων μεταφοράς. Μετά τις 4 εργάσιμες ημέρες τα έξοδα μεταφοράς του προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη. Σημειώστε ότι η εταιρία EVENTS ART δεν είναι υπεύθυνη σε περιπτώσεις απώλειας δεμάτων ή καταστροφής προϊόντων που προκλήθηκαν με υπαιτιότητα της εταιρίας μεταφορών.

 

Μπορώ να αλλάξω ή να ακυρώσω την παραγγελία μου;

Μπορείτε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία σας χωρίς καμία επιβάρυνση εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία κατάθεσης της προκαταβολής σας καλώντας το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλ: 2831029707 ή μέσω email στο events_art@yahoo.com και εφόσον η παραγγελία σας δεν έχει ετοιμαστεί για αποστολή. Μετά τις 2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία κατάθεσης της προκαταβολής ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα ακύρωσης και αλλαγής τα οποία ανέρχονται στο 50% του συνόλου της αξίας των προϊόντων της παραγγελίας σας.